I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

intervew


Κυριακή 29 Απριλίου 2012

29 Απριλίου 2012


 29 Απριλίου 2012


Αγαπητή μου Βερόνικα, γνωρίζω πολύ καλά το βάθος του πόνου που αισθάνεσαι, καθώς τόσες πολλές αναφορές για την μεγάλη απάτη σας έρχονται από τόσες πολλές διαφορετικές πηγές. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να κατανοηθεί, το πώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν σε θέση να ξεγελάσουν τόσους πολλούς, για τόσο πολύ καιρό. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι, βλέπουν μόνο, ότι θέλουν να δουν. Δυστυχώς, ήρθε η ώρα, που δεν έχουν άλλη επιλογή. Είναι καιρός να δουν τα πράγματα, όπως είναι, όχι όπως θα ήθελαν να είναι.

Έχετε σκληρά εξαπατηθεί από τους ανθρώπους, που είχατε τοποθετήσει την εμπιστοσύνη σας. Η Καμπάλ, είναι ειδική στην εξαπάτηση, έκανε χρόνια πρακτική. Νόμιζαν ότι είχαν

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

22 Απριλίου 2012


 22 Απριλίου 2012


Αρχικά, αγαπητή μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά σου, τα εγγόνια και τους φίλους, οι οποίοι εξασφάλισαν πως τα γενέθλιά σου, θα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ευτυχισμένη περίσταση. Η τούρτα των γενεθλίων σου ήταν ένα έργο τέχνης, που δημιουργήθηκε με αγάπη από την Αμπιγκέιλ. Είσαι ευλογημένη, αγαπητή μου, με μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια. Ήμουν ευτυχής να συμμετάσχω στις γιορτές και να αποδεικνύω την παρουσία μου, στους φίλους σου.

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

15 Απριλίου 2012


 15 Απριλίου 2012


Ναι, αγαπητή μου, είστε όλοι αναληφθέντα Όντα του Φωτός. Επιλέξατε να είστε στη γη αυτές τις μέρες της αλλαγής, έτσι ώστε να ανάψετε το Θείο Φως, να σώσετε τον συνάνθρωπό σας από τα νύχια της Cabal. Η ενέργεια που χρησιμοποιούν, για να σας κρατήσουν υποτονικούς, ξεθωριάζει. Χάνουν την ικανότητα του ελέγχου τους. Φυσικά, αυτό είναι που τους κάνει πιο επικίνδυνους! Εξάλλου, όπως φαίνεται, τι έχουν να χάσουν που δεν έχει ήδη χαθεί;

Εμείς, μαζί με τους φίλους σας από άλλους πλανήτες, προλαμβάνουμε τους πολέμους, από την περαιτέρω κλιμάκωση τους. Η Cabal βρίσκεται σε άγνοια, ως προς το πώς θα μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα. Πάντα έλεγα, ότι θα πέσουν μαχόμενοι. Τώρα, το βλέπετε αυτό να συμβαίνει. Σχεδίαζαν να πείσουν τον κόσμο ότι αυτοί, και μόνο, είχαν τον έλεγχο, και ότι είστε υποκείμενα των εντολών τους. Πίστεψαν στην πραγματικότητα τη δική τους προπαγάνδα. Πίστεψαν οι ανόητοι, ότι με πλούτη και μόνο, θα κερδίσουν τη μάχη. Τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός, ότι μπαίνετε στον κόσμο με τίποτα και τον αφήνετε με τίποτα. Κατέστρεψαν συστηματικά, όλα αυτά που ήταν αγνά και καλά. Δημιούργησαν την καταστροφή, στην οποία υπάρχετε σήμερα, όπου η ΑΠΛΗΣΤΙΑ είναι σε ημερήσια κλίμακα.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

8 Απριλίου 2012


  8 Απριλίου 2012


Σε αυτήν την περίοδο των μεγάλων αλλαγών, είναι σημαντικό το ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης. Θα πρέπει να είστε σε συντονισμό με το ποιος είστε. Στις καρδιές σας, έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Το μεταφέρετε μέσα σας, από όλες τις ζωές που έχετε ζήσει. Μάθετε να συνδέεστε με αυτό. Χρησιμοποιήστε όποια μέθοδο σας βολεύει. Αφήστε όλες τις τριτοδιαστατικές σκέψεις, είναι καιρός να αναδυθείτε πάνω από αυτό. Συνειδητά συγχωρείστε όλους όσους σας έχουν πληγώσει και όλους όσους προσπαθούν να σας κρατήσουν σε κατάσταση φυλακής.

Ακολουθήστε τις συμβουλές του Τομ Ράιαν. Μοιραστείτε το με όλους, τότε θα καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

1 Απριλίου 2012


 1 Απριλίου 2012


Όλα αυτά που ήταν κρυμμένα αποκαλύπτονται. Σας ενθαρρύνουμε, να μοιραστείτε τις ανακαλύψεις σας, με τους άλλους. Δεν θα δείτε αναφορά γι αυτά, στο κύριο τηλεοπτικό δίκτυο ακόμα. Τα μέσα ενημέρωσης, δεν επιτρέπεται να σας δώσουν την πλήρη εικόνα, του τι πραγματικά συμβαίνει. Εκείνοι που έχουν μάτια και βλέπουν, αντιλαμβάνονται, ότι η ελίτ έχει μπελάδες. Έχουν πάθει σοκ; Δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι τα σχέδιά τους για το 2012, δεν θα πραγματοποιηθούν πλέον. Μεγαλύτερες δυνάμεις από τις δικές τους, δεν τους επιτρέπουν την εκκίνηση του '3ου Παγκόσμιου Πολέμου'. Θα πρέπει να δεχθούν το γεγονός ότι δεν είναι ανίκητοι, τελικά. Για να σώσουν την υπόληψή τους, τώρα θέλουν να πιστέψετε ότι έχουν αλλάξει τα σχέδιά τους, και ότι τώρα σχεδιάζουν να επιτεθούν στο Ιράν την άνοιξη. Καλά. . . θα δούμε τι θα αποκαλυφθεί την άνοιξη, έτσι; Απέτυχαν να αναγνωρίσουν, ότι όταν οι ευφυείς άνθρωποι ξυπνούν και βλέπουν καθαρά τι τους συμβαίνει, σμίγουν και καλούν βοήθεια. Το αίτημα τους εισακούστηκε και η βοήθεια ήλθε, από όλες τις κατευθύνσεις. Ακριβώς επειδή εσείς δεν το βλέπετε στις τηλεοράσεις σας, δεν σημαίνει ότι δεν θα σωθείτε από την τρομερή μοίρα, που η ελίτ είχε σχεδιάσει για εσάς.

Δεν υπάρχει τιμή μεταξύ της ελίτ. Εναντιώνεται ο ένας στον άλλο, τώρα καθημερινά, εκθέτοντας έτσι όλο και περισσότερο, τη διαφθορά στην οποία εμπλέκονται. Ο Απρίλιος θα αποδειχθεί, ένας ενδιαφέρον μήνας. Οι πύλες ανοίγουν. Θα πρέπει να ασχοληθείτε, με την πραγματική αλήθεια. Η πρώτη αντίδραση της κοινής γνώμης, θα είναι ο θυμός. Ζητώ να ξεπεράσετε αυτό το θυμό, καθώς μόνο θα σας καθυστερήσει. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μερικές τρομερές αλήθειες, σχετικά με το τι έχει γίνει στην ανθρωπότητα, στο DNA σας, στο μυαλό σας, κλπ. Όλα αυτά θα διορθωθούν. Θα αποκατασταθούν πλήρως. Ότι είχατε αποδεχθεί ως πραγματικότητα, θα αλλάξει εντελώς. Ήρθε η ώρα, να σταματήσει η ταλαιπωρία και η ειρήνη να βασιλεύσει για μια ακόμη φορά. Υπάρχουν ομάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο σας, έτοιμοι και εξοπλισμένοι, να αναλάβουν [την εξουσία] από τη διαφθορά. Χρειάστηκαν μερικά χρόνια, για να μπουν τα πάντα στη θέση τους. Το κακό σε βάρος του ανθρώπινου γένους, θα σοκάρει όσους δεν έχουν ακόμη ξυπνήσει.

Το Εντατικό Πρόγραμμα για την Ιερή Γεωμετρία, που κάνατε την περασμένη εβδομάδα, ήταν το πλέον επωφελές, καθώς και απολαυστικό. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται, με την αληθινή τους ταυτότητα, μέσω της Ιερής Γεωμετρίας, κλπ., που θα τους απελευθερώσει από την τυραννία της ελίτ. Ξέρω ότι θέλετε να επαναλάβω τα λόγια από το βιβλίο WORLDBRIDGER, γι' αυτό σε παρακαλώ κάντο, αγαπητή μου.

"Η ανθρωπότητα είναι ένα γενετικό πείραμα, μια αθάνατη φυλή παγιδευμένη σε θανάσιμο κατεστημένο, μια ηλιακή φυλή κλειδωμένη σε σεληνιακή πραγματικότητα, ένας κλεμμένος αγώνας για ένα κλεμμένο πλανήτη. Η διαφθορά βρίσκεται στο μεταλλαγμένο πλέγμα, στη συστηματική αποτυχία, που διέπει τις λειτουργίες της Γης και στην απώλεια της εξελικτικής συμβίωσης, που συνέβη όταν αυτό το παρασιτικό είδος, αποσύνδεσε ηλεκτρομαγνητικά την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, τη μητέρα του, από τη θεία αθάνατη συνέχεια, καθιστώντας τη Γη σε μια πορεία οριακής παρακμής.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ "ΠΤΩΣΗ" ΜΑΣ ΕΣΠΡΩΞΑΝ.

"ΚΑΘΩΣ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΥ. "

Worldbridger. Juliet and Jiva Carter, Sowelu Publishing (2007).

Ήθελα να μοιραστώ αυτές τις λέξεις με όλους.

Γι' αυτό επιστρέψατε, να φέρετε αυτό στη Γη . Θα επιτύχετε! Ποτέ ξανά η ανθρωπότητα, δεν θα επιτραπεί να περιοριστεί, σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης. Ποτέ ξανά τα ανθρώπινα όντα δεν θα είναι πεινασμένα ή άστεγα ή θα ζουν στην εξαθλίωση. Όλοι οι άνθρωποι θα είναι ίσοι, όπως είναι ενώπιον του Θεού. Όλα αυτά θα επιτευχθούν ειρηνικά και με αξιοπρέπεια, όσο είναι δυνατόν. Ποτέ μην πέσετε στο επίπεδο της ελίτ, δεν είναι απαραίτητο.

Μην αμφιβάλλετε ούτε για μία στιγμή, για την ικανότητά σας να επαναφέρετε την ανθρωπότητα και τον πλανήτη Γη. Είναι το γεγονός που ακριβώς, τα πάντα θα μπουν στη θέση τους, όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή. Το 2012 ήταν το έτος, που επιλέχθηκε να μπουν όλα στη θέση τους, τότε που ο άνθρωπος θα μάθει ποιος είναι και τι είναι ικανός να κάνει. Όλες οι πληροφορίες είναι άμεσα διαθέσιμες, είναι στο χέρι του καθενός από εσάς, να προετοιμαστεί για αυτή τη μεγάλη μετάβαση.

Η ενέργεια του κόσμου σας, ξανά-αφυπνίζεται. Απελευθερώνεται καθαρή ενέργεια, για ακόμη μια φορά. Πιστέψτε, μόνο εκείνους που εμπιστεύεστε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Η ελίτ θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει της φυσικές αλλαγές, ώστε να προκαλέσει το φόβο. Θυμηθείτε, ότι ο φόβος, είναι το οξυγόνο της ζωής τους. Σας χρειάζονται, εντός του φόβου.

Είναι για λύπηση. 2000 χρόνων σχέδια, τα βλέπουν τώρα να καταρρέουν και είναι ανίκανοι να το αλλάξουν. Θα πρέπει να λογοδοτήσουν για την ανθρώπινη δυστυχία που έχουν προκαλέσει σε αυτό το διάστημα. Η ανθρωπότητα θα είναι ο κριτής τους. Δυστυχώς, η ανθρωπότητα έπεσε σε καλοστημένη παγίδα από την ελίτ, όλα αυτά τα χρόνια. Από τότε ο άνθρωπος πήρε, μερικά σκληρά μαθήματα. Τώρα που οι άνθρωποι, το συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο κάθε μέρα, θέλουν ένα τέλος, στην κυριαρχία της Cabal. Ήρθε η ώρα που το 99%, θα προχωρήσει μπροστά και θα διεκδικήσει, ότι είναι δικαιωματικά δικό του. Τα σχέδια της Cabal, είναι τόσο ΣΚΟΤΕΙΝΑ - πολύ πέρα από οτιδήποτε η ανθρωπότητα, θα μπορούσε να φανταστεί. Θα είναι δύσκολο, όταν όλα αυτά έλθουν στο φως. Θα προκαλέσουν θλίψη, σε όλους όσους τους είχαν εμπιστευτεί και σεβαστεί.

Ανυπομονώ για την ειρήνη και την εκμάθηση της πραγματικής σας ιστορίας. Θα μάθετε την αλήθεια, για τον κόσμο σας. Θα μάθετε πότε και πώς, παρασυρθήκατε και την κακή πρόθεση, αυτών που έβαλαν τα σχέδιά τους σε κίνηση. Ζείτε σε ένα πλανήτη φυλακή. Κοιτάξτε με την αγάπη στις καρδιές σας, μια ζωή ελευθερίας, που όμοιά της δεν είχατε ποτέ γνωρίσει.

Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε, καθώς η μάχη κερδίζεται. Μαζί, θα ακτινοβολήσουμε το λαμπρό φως της αγάπης, στη Γη σας. Μιλήστε, ο ένας στον άλλο. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τις ελπίδες και τα όνειρά σας, και σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

Παραμένω ο λατρευτός σας, Μόντι.

Κανάλι: Veronica Keen
Website: The Montague Keen Foundation

Μετάφραση: Σαράντης
 

THRIVE

invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Συνολικές προβολές σελίδας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford