I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

intervew


Κυριακή 27 Μαΐου 2012

27 Μαΐου 2012


 27 Μαΐου 2012


Καθώς το φως της αλήθειας γίνεται όλο και πιο φωτεινό, αποκαλύπτει όλα αυτά που ήταν κρυμμένα. Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός, καθώς όλα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους. Πολλοί έβαλαν το χέρι τους σε αυτό, δεδομένου ότι έπρεπε να μαζευτούν από διάφορα μέρη του κόσμου σας, συνεισφέροντας ο καθένας στο σύνολο. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί κάποιος να κάνει, ώστε να αποτρέψει τον πλανήτη, από την απελευθέρωση από τα δεσμά του ελέγχου. Είναι δύσκολο για μερικούς να πιστέψουν ότι βρίσκονται σε ένα πλανήτη φυλακή, δεδομένου ότι αγνοούν απολύτως, τα κάγκελα που τους φυλακίζουν. Η παρακμή της ελευθερίας και της ελευθερίας του λόγου, η επιβολή των νόμων που σας δεσμεύουν - αστικοί, καθώς και οι θρησκευτικοί - ήταν όλοι σχεδιασμένοι, για να περιορίσουν την ελευθερία σας και να σας εμποδίσουν να ανακαλύψετε ποιοι είστε.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

20 Μαΐου 2012


 20 Μαΐου 2012


Ο κόσμος σας, είναι στα πρόθυρα της Μεγάλης Αφύπνισης. Όλοι οι σωστοί άνθρωποι ενώνονται, μοιράζονται την έρευνα και τα πάντα γίνονται τόσο σαφή, όσο το φως της ημέρας. Να είστε δυνατοί και μην αισθάνεστε φόβο : μην δείχνετε φόβο και κανείς δεν μπορεί να σας βλάψει! Για να σας βλάψουν, σας ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ εντός του ΦΟΒΟΥ. Τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούνται από την Καμπάλ, γίνονται περισσότερο εμφανή κάθε μέρα. Σας λένε εκ των προτέρων, τι σκοπεύουν να κάνουν. Μέχρι τώρα, αυτό περνούσε απαρατήρητο από την πλειοψηφία σάς, έτσι ένιωθαν ελεύθεροι να εκφραστούν. Αναφέρομαι στην προφανή αναφορά στο "τι θα συνέβαινε αν οι Δίδυμοι Πύργοι δέχονταν επίθεση!". Ακριβώς η ίδια διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, πριν από τις βομβιστικές επιθέσεις της 7/7. Τώρα μπορείτε να βρείτε να τοποθετούνται από πριν, "Τι μπορεί να συμβεί με μια βομβιστική επίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου;". Ακόμα και ο πιο σκεπτικιστής από εσάς, θα πρέπει να αναρωτηθεί σε αυτό . . .

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

13 Μαΐου 2012


 13 Μαΐου 2012


Χαιρετισμούς, αγαπητή μου, και σε όλους όσους προσπαθούν να αφυπνίσουν τους άλλους, στο Φως. Καθώς πολλοί περισσότεροι κινούνται προς την έξοδο από την τρίτη διάσταση, περιορίζουν την τριτοδιαστατική σκέψη και βλέπουν για πρώτη φορά, πώς το σύστημα ελέγχου, λειτουργεί πραγματικά.

Τα χρήματα δημιουργήθηκαν, αποκλειστικά για το σκοπό του ελέγχου. Χρησιμοποιήθηκαν επανειλημμένα, για να σας κρατήσουν παγιδευμένους. Οι τράπεζες έχουν σχεδιαστεί, για να εξασφαλιστεί ο μέγιστος δανεισμός, από χώρες που δεν έπρεπε να ακολουθήσουν ποτέ αυτό το μονοπάτι. Σκεφτείτε το γεγονός, ότι το χρήμα δημιουργήθηκε από το ΤΙΠΟΤΑ. Ο κόσμος σας, εκβιάζεται εξαιτίας του. Αυτό είναι ένα μέρος του κακού, στο οποίο εναντιωθήκατε.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

6 Μαΐου 2012


 6 Μαΐου 2012


Αγαπητή μου, ευχήσου στη Μάρσια Χρόνια Πολλά από εμένα. Θα είμαι όσο το δυνατόν συντομότερος, καθώς θα πρέπει να είσαι με την οικογένειά σου. Είναι απελπιστικές οι στιγμές, για πολλούς στη Γη τώρα. Είναι δύσκολο για αυτούς, να δουν κάποιο φως στην άκρη του τούνελ. Παρακαλούμε να τους διαβεβαιώσετε, ότι είναι απλώς θέμα χρόνου. Η Καμπάλ έχει εξασφαλίσει, ότι οι άνθρωποι υποφέρουν, επειδή η ενέργεια από τη δυστυχία και το φόβο, είναι το οξυγόνο που τους δίνει δύναμη. Αρκεί να κοιτάξουμε την ακραία φτώχεια στην Αμερική, όπου οι άνθρωποι εξαγοράζονται από το Αμερικανικό Όνειρο, στην Γη της Ελευθερίας! Τώρα βρίσκονται αβοήθητοι, επειδή οι τραπεζίτες έχουν καταστρέψει αυτό το όνειρο.

THRIVE

invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Συνολικές προβολές σελίδας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford