I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

intervew


Κυριακή 20 Μαΐου 2012

20 Μαΐου 2012


 20 Μαΐου 2012


Ο κόσμος σας, είναι στα πρόθυρα της Μεγάλης Αφύπνισης. Όλοι οι σωστοί άνθρωποι ενώνονται, μοιράζονται την έρευνα και τα πάντα γίνονται τόσο σαφή, όσο το φως της ημέρας. Να είστε δυνατοί και μην αισθάνεστε φόβο : μην δείχνετε φόβο και κανείς δεν μπορεί να σας βλάψει! Για να σας βλάψουν, σας ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ εντός του ΦΟΒΟΥ. Τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούνται από την Καμπάλ, γίνονται περισσότερο εμφανή κάθε μέρα. Σας λένε εκ των προτέρων, τι σκοπεύουν να κάνουν. Μέχρι τώρα, αυτό περνούσε απαρατήρητο από την πλειοψηφία σάς, έτσι ένιωθαν ελεύθεροι να εκφραστούν. Αναφέρομαι στην προφανή αναφορά στο "τι θα συνέβαινε αν οι Δίδυμοι Πύργοι δέχονταν επίθεση!". Ακριβώς η ίδια διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, πριν από τις βομβιστικές επιθέσεις της 7/7. Τώρα μπορείτε να βρείτε να τοποθετούνται από πριν, "Τι μπορεί να συμβεί με μια βομβιστική επίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου;". Ακόμα και ο πιο σκεπτικιστής από εσάς, θα πρέπει να αναρωτηθεί σε αυτό . . .


Βλέπετε, χρειάζονται την άδειά σας, για την πραγματοποίηση αυτών των σχεδίων. Επειδή αγνοείται τα σχέδιά τους, θεωρούν ότι τους δίδεται το δικαίωμα να κάνουν ότι επιλέξουν. Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτό, θα είστε σε θέση να ζήσετε με τον εαυτό σας αν δεν κάνετε τίποτα, και πολλές χιλιάδες πεθάνουν, ως αποτέλεσμα; Παρακαλούμε να το εξετάσετε προσεκτικά, καθώς το να γνωρίζεις γι' αυτό, φέρει ευθύνη. Συνεργαστείτε, μοιραστείτε την έρευνά σας, λάβετε τα αναγκαία μέτρα, για να αποτρέψετε σε αυτό να συμβεί, αυτό το φοβερό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά για να βοηθήσουμε, με συμβουλές και βοήθεια, αλλά θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη, για ότι έχετε επιτρέψει να συμβεί.

Ξέρω, αγαπητή μου, είναι συναρπαστικό το γεγονός, ότι τόσες πολλές πόρτες ανοίγουν. Η εικόνα γίνεται σαφέστερη, καθημερινά. Ορισμένες από τις πληροφορίες για την ιστορία σας, είναι τόσο σοκαριστικές. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε, πώς τα λεγόμενα ανθρώπινα όντα, θα μπορούσαν να προκαλέσουν τόσο πόνο, σε άλλους. Ο έλεγχος του Νου, χρησιμοποιήθηκε τότε και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα, για τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Ήταν τελειοποιημένος στο Τρίτο Ράιχ. Σας συγκλόνισε το γεγονός, ότι οι τσιγγάνοι και οι Εβραίοι, κλπ., χρησιμοποιήθηκαν λόγω των ιδιαίτερων DNA τους. Χρειάστηκαν να χρησιμοποιηθούν, ως επιπλέον συστατικά στοιχεία σε πειράματα, με τους Γκρίζους. Δεν ήταν ποτέ, αυτό που σας είπαν ότι ήταν. Τα πειράματα δεν είχαν επιτυχία. Εκείνοι που είναι στην εξουσία, έχουν εργαστεί με τους Γκρίζους, για πολλά χρόνια. Εσείς - τα πρόβατα - διατηρηθήκατε, σε πλήρη άγνοια.

Αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί, να συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε βλέποντας την ανθρωπότητα, να εξαφανίζεται από τη Γη. Το μόνο που θα χρειαστεί από όλους εσάς να πείτε, είναι "ΟΧΙ. Εγώ δεν συμμορφώνομαι πλέον, με τις παραγγελίες σας. Δεν θα σκοτώσω τους συνανθρώπους μου, μόνο επειδή έτσι το είπατε."

Οι θρησκείες είναι ανθρώπινα δημιουργήματα για να προκαλέσουν το φόβο, διαιρέσεις και δυσπιστία. Θυμηθείτε τι σας είπε ο ΓΚΙΛΑΝΤ ΑΤΖΜΟΝΤ ότι είχε συμβεί, όταν στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών, κλήθηκε για υπηρεσία στον ισραηλινό στρατό. Ήταν αναμενόμενο να σκοτώσει Παλαιστίνιους. Σας το είπε, «κοίταξα στα μάτια τους. Δεν θα μπορούσα να τους σκοτώσω. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα πως βρισκόμασταν στη γη τους." Εκεί μιλάει ένας άνθρωπος με ακεραιότητα. Μια αγνή ψυχή, του οποίου το παράδειγμα θα πρέπει να αγγίξει τις ψυχές όλων των ανθρώπων, με καλή πρόθεση. Ο Γκίλαντ ας αποτελέσει το παράδειγμα προς μίμηση, για όλους σας. Ως κάποιος που γεννήθηκε σε αυτή τη συγκεκριμένη νοοτροπία, επικροτώ αυτό που έχει επιτύχει - ότι θα υπάρξουν περισσότεροι σαν αυτόν!

Υπάρχουν Σκοτεινές Δυνάμεις στο χώρο εργασίας, σε κάθε χώρα. Μερικές είναι σημαντικά χειρότερες, από άλλες. Σχετικά, με το τι σας λένε και τι στην πραγματικότητα συμβαίνει, οι απόψεις διίστανται. Παρακολουθήστε τους πολιτικούς συλλαβόγριφους, όλοι προσποιούνται ότι είναι στην εξουσία, ενώ είναι απλές μαριονέτες, υπακούοντας εντολές. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, ότι τα ψέματα έχουν επιβιώσει, για τόσο πολύ καιρό. Διατηρούνται και ενισχύονται προσεκτικά, όπου είναι απαραίτητο, για να σας διατηρήσουν όλους στη θέση σας. Η ίδια παρασιτική ελίτ λειτουργεί σήμερα, όπως και στην αρχαιότητα.

Ξέρεις, αγαπητή μου, τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σας τώρα, έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα. Μερικοί συνδέονται, από προηγούμενες ζωές. Αυτός είναι ο λόγος που τους γνωρίζετε ήδη, αν και έχετε μόλις συναντηθεί. Αυτές οι συνδέσεις συνεχίζονται, σε όλες τις ζωές σας.

Βερόνικα, τώρα βλέπεις με σαφήνεια γιατί η Ιρλανδία, έπρεπε να κρατηθεί στο σκοτάδι και υπό αυστηρό έλεγχο, ώστε η Καμπάλ να μπορούσε να επιβιώσει. Ακόμη και σήμερα, υπάρχουν εκείνοι στην Ιρλανδία, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να εμποδίσουν την αλήθεια να αποκαλυφθεί. Δεν συνειδητοποιούν όμως, ότι τίποτα δεν είναι κρυφό από εμάς. Θα διασφαλίσουμε, ότι δεν θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Ακόμη και η απάτη που οι «Τραπεζίτες» διενεργούν, δεν θα εμποδίσει την Ιρλανδία να αποκαλύψει τα μυστικά της. Στη συνέχεια, ο Ιρλανδικός λαός θα μάθει ποιος είναι. Τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει, αυτό το ενδεχόμενο. Έχει συσταθεί ειδικά για αυτό. Τότε όλος ο κόσμος σας, θα γίνει ένα και την ελευθερία θα απολαύσουν όλοι οι άνθρωποι. Η ειρήνη, θα βασιλέψει και πάλι. Ότι χρησιμοποιείται για να ελέγξει τα μυαλά σας, θα αποκαλυφθεί και θα αφαιρεθεί.

Δείτε τον εαυτό σας, ως ένα στρατό Αγάπης και Ειρήνης, που έρχεται μαζί για να προστατεύσει τον συνάνθρωπό σας. Αγαπητή μου, αυτό που έκανες αυτή την εβδομάδα ήταν εξαιρετικό. Είμαστε ικανοποιημένοι, με το τελικό αποτέλεσμα. Θα χρησιμεύσει για να ανοίξει το μυαλό και την καρδιά, στην αλήθεια. Ξέρω ότι μερικές φορές η αλήθεια είναι τόσο απαίσια, που είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή! Αλλά μέχρι να μάθετε την αλήθεια, δεν μπορείτε να προχωρήσετε.

Εργάζεστε καλά μαζί. Η ενέργεια είναι μεγάλη. Συνδυάζεται υπέροχα και θα εμπνεύσει πολλούς. Τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου, προς όλους τους εμπλεκόμενους.

Πλησιάζουμε εκεί, αγαπητή μου. Η δυναμική συγκέντρωση, θα κάνει τα πάντα να αποδώσουν καρπούς. Πολλοί θα προσπαθήσουν να σας απομακρύνουν, από αυτό το μονοπάτι! Αλλά να θυμάστε, όλοι επιλέξατε να είστε εδώ αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η αποστολή σας. Προχωρήστε με υπερηφάνεια, για να επιστρέψετε τον πλανήτη σας στην αγάπη, το φως και την ειρήνη, για όλους τους ανθρώπους. Χαιρετίζουμε όσους έχουν το θάρρος να μιλήσουν, για τις αγριότητες που βιώνουν τα παιδιά. Η Παιδική κακοποίηση είναι ένα τρομερό έγκλημα, κατά της ανθρωπότητας και όσοι ευθύνονται, είναι απαίσιοι. Δεν πρέπει ποτέ, καμία φορά να συγχωρούνται, υπό οποιαδήποτε κατάσταση.

Ζείτε συναρπαστικές στιγμές, παρατηρώντας την «μάχη» του καλού, ενάντια στο κακό. Θα σας πολεμήσουν, αλλά θα είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά τούς. Δεν θα αποτύχουμε!

Αγαπητή μου, παρακαλώ προσπαθήστε να ξεκουραστείτε. Έχετε πολλά να κάνετε. Οι Ευγνώμονες ευχαριστίες μου, πηγαίνουν σε όλους εκείνους που σας βοηθήσουν να αποδείξετε, Την Πραγματική Αλήθεια.

Εξακολουθώ να είμαι ο λατρευτός σου σύζυγός, Μόντι.

Κανάλι: Veronica Keen


Website: The Montague Keen Foundation
 

Μετάφραση: Σαράντης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

THRIVE

invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Συνολικές προβολές σελίδας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford