I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

intervew


Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

21 Οκτωβρίου 2012


 21 Οκτωβρίου 2012


Αγαπημένη μου, εργάζεσαι τόσο σκληρά για την εκπλήρωση της αποστολής σου. Μην απελπίζεσαι: αν και υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου, τίποτα δεν θα αποτρέψει την έκβαση. Εκατοντάδες χρόνια πριν είχε προβλεφθεί ότι αυτό θα συνέβαινε, όταν ερχόταν ο καιρός. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Τώρα είναι ο καιρός γι’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή. Η δύναμη του 99% που απαιτεί αλλαγή, δεν μπορεί να αγνοηθεί. Μέχρι τώρα αυτοί ήταν σκλάβοι της μειοψηφίας, τώρα όμως μπορούν να δουν τη διαφθορά που το προκάλεσε και της οποίας δεν μπορούν πλέον να είναι μέρος. Τώρα βλέπουν τον εαυτό τους ως Κυρίαρχα Όντα, με την ελευθερία ως θείο δικαίωμά τους.


Πρέπει να παρατηρηθεί ότι όταν ψηφίζετε κάποιον, παραδίδετε την ελευθερία σας σε εκείνο το πρόσωπο. Σας ζητώ να εξετάσετε αυτό το γεγονός πολύ προσεκτικά. Μην παρασύρεστε από διαφημιστική εκστρατεία ή προπαγάνδα. Η ψηφοφορία αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Έχετε το δικαίωμα να γράψετε «Ουδείς από τους ανωτέρω». Οτιδήποτε κάνετε αυτό τον καιρό της αλλαγής, έχει σοβαρές επιπτώσεις για το μέλλον. Η πλύση του εγκεφάλου σας χρησιμοποιήθηκε για να σας δώσει μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας, ενώ δόθηκαν υποσχέσεις ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για επικράτηση. Αυτή η παγίδα είναι για τους σκλάβους, όχι όμως για τους αφυπνισμένους ανθρώπους. Πηγαίνετε με την καρδιά σας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Το μέλλον του πλανήτη σας είναι στα χέρια σας.

Η σκευωρία των σκοτεινών θα υποσχεθεί οτιδήποτε, ώστε να σας κρατήσει υπό έλεγχο. Κρέμονται από μια κλωστή, απελπισμένα προσπαθώντας να διατηρήσουν τα όσα έχουν κερδίσει με νοσηρό τρόπο. Αργά αλλά σίγουρα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να σας αποβλακώνουν. Η απαίτησή τους για το Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο έχει ναυαγήσει και αυτό τους άφησε ταπεινωμένους και εκτεθειμένους. Είναι καιρός να σταματήσει η δολοφονία σε όλες τις χώρες. Όλοι σας είστε αδέλφια. Γιατί να επιθυμείτε να σκοτώνετε ο ένας τον άλλον;

Εκτίθεται η κακοποίηση ενός παιδιού από παιδόφιλους που κατέχουν υψηλές θέσεις. Έχω υποσχεθεί την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας. Μολονότι πολλοί προσπαθούν να αποτρέψουν την αποκάλυψη των ονομάτων τους, δεν μπορούν να σταματήσουν την παλίρροια της αλήθειας. Αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι θα μάθουν τώρα τι υπέφεραν τα θύματά τους για τη δική τους ευχαρίστηση. Μην πάρετε εκδίκηση. Η έκθεσή τους θα είναι αρκετή. Αν κάνουμε διαφορετικά, κατεβάζουμε τον εαυτό μας στο επίπεδό τους. Αυτό τον καιρό πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Η νοοτροπία του όχλου χαμηλώνει τις δονήσεις σας, ενώ η πλήρης συνειδητότητά σας την ανεβάζει σε ύψη όπου οι σκοτεινοί δεν μπορούν ποτέ να φτάσουν. Η ύπαρξή τους εξαρτάται από την υποστήριξή σας. Εσείς οι ίδιοι, όμως, δεν τους έχετε ανάγκη. Μαζί, βοηθώντας ο ένας τον άλλον, είστε δυνατά Ανεξάρτητα Όντα. Όλοι είναι σε θέση να σας βοηθήσουν, για να κάνετε τα τελευταία σας βήματα προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε έναν κόσμο όπου ο καθένας είναι ίσος και όπου μπορείτε να ζείτε αξιοπρεπώς και με σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Η αγάπη, όχι ο φόβος, θα κυβερνάει τις ημέρες σας και θα το απολαύσουν όλοι. Σας ζητώ να οραματιστείτε το μέλλον που θα είναι δικό σας. Δημιουργήστε το στο μυαλό σας. Έχετε τη δύναμη να το κάνετε.

Επίσης, πρέπει να προετοιμαστείτε να λάβετε υπόψη την αληθινή ιστορία του κόσμου σας. Αυτό θα στενοχωρήσει πολλούς, η αλήθεια όμως πρέπει να ειπωθεί και να γίνει κατανοητή. Αγαπητή μου, είδες η ίδια, αυτή τη βδομάδα, πώς οι σκοτεινοί προσπαθούν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο να καταπατήσουν το Φως, με πρόθεση να το καταστρέψουν. Παρά τα όσα γνωρίζετε, έχετε συγκλονιστεί βαθειά από τον τρόπο που επιδίωξαν να καταστρέψουν οτιδήποτε είναι καλό και καθαρό. Κοιτάξτε τα ιερά μέρη στον κόσμο σας, τα οποία οι σκοτεινοί αδιάντροπα προσπάθησαν να βεβηλώσουν και να καταστρέψουν. Τώρα, επιτέλους, οι καλοί αυτού του κόσμου παίρνουν το θέμα στα χέρια τους και επιστρέφουν εκείνα που δικαιούνται. Οι σκοτεινοί δεν ανήκουν σε αυτό τον κόσμο – τον κόσμο που κακοποιούν για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς. Φορούν μια ΜΑΣΚΑ, που τους έχει εξυπηρετήσει καλά μέχρι τώρα· με την αφύπνισή σας όμως θα δείτε αυτή τη μάσκα να πέφτει, αποκαλύπτοντας το αποτρόπαιο πρόσωπο του σκότους. Τα κομψά ενδύματα και τα ακριβά κοσμήματα δεν θα μπορέσουν να καλύψουν εκείνο που θα εκτεθεί. Θα είναι αξιολύπητοι, καθώς θα τρέξουν να κρυφτούν από το Φως. Θα σας επιστραφούν όλα όσα σας στέρησαν. Το χρήμα που εφευρέθηκε για να σας ελέγχει, δεν θα είναι πλέον απαραίτητο. Αυτό χρησίμευε για να σας κρατάει στη σκλαβιά. Βαθμιαία όλα θα εκτεθούν και θα διορθωθούν, ώστε η σκλαβιά να τελειώσει και η ελευθερία να αρχίσει.

Εσύ έχεις στο πλευρό σου κάποιον που καταλαβαίνει τη σπουδαιότητα της αποστολής σου και θα σε βοηθήσει σε ό,τι κάνεις. Σου είπα ότι θα φέρναμε τους σωστούς ανθρώπους μπροστά και το έχουμε κάνει. Σε παρακαλώ να ξεκουράζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτούς τους καιρούς με τόση απασχόληση. Δεν θα μείνει πέτρα στην πέτρα. Εμείς θα επιτύχουμε.

Να ξέρεις ότι σ’ αγαπώ και σε λατρεύω, και μια μέρα θα είμαστε και πάλι μαζί, για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας σε αυτή την πλευρά της ζωής.

Με πολλή αγάπη, Μόντι

Κανάλι: Veronica Keen


Website: The Montague Keen Foundation




Μετάφραση: Λούντα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

THRIVE

invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Συνολικές προβολές σελίδας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford